Welcome to lark3ri.com

Kapteeni Ä-ni

07.04.2021

Löysin kauan kadoksissa olleen albumin Kapteeni Ä-ni - Parhaat. Tämä oli yli 10 vuotta kadoksissa kunnes lopultakin se osui jälleen eteeni netissä. Huomasin sattumalta että albumi oli myytävänä myös nettikirpputorilla joten hankin albumin nyt siitä myös cd:nä joten enää se ei pääse häviämään. Nämä ovat neljä kappaletta mistä pidän siltä albumilta. Muistan kun lainasin tätä albumia kirjastosta vaikka en tiennyt musiikista mitään tuolloin, vaikka en tiedä nytkään. Ajatukseni tuolloin kuten nytkin ovat musiikista se että jos musiikki kuulostaa hyvältä, sisältää jotain asiaa jopa oikeasti, niin silloin se on mielekästä kuunneltavaa.

Näissä kappaleissa todella sanat ovat erittäin huomioon otettavia ja jokaisen tulisi miettiä näitä seikkoja elämässään tarkasti jotta voisi olla hyvä ihminen muille niinkuin itselleenkin haluaa itsensä ja muiden olevan. Ymmärrystaito, taito ymmärtää toista ihmisestä ja siten myös itseään ovat ihmisen tärkein ja luonnollisin työkalu tuottaa hyödyllistä ääntä toiselle ihmiselle, olla hyödyksi ja auttaa toista ja auttaa myös siten itseään tuntemaan että on hyvä ihminen ja voi ajatella että on oma itsensä ja huomata että: hei, minä olen hyvä ihminen. Sitä tunnetta ei tarvitse sanoa ääneen mutta sen tuntee sisällään ja se auttaa jaksamaan eteenpäin elämässä erinomaisesti. Yksinomaan puhetaitoon, miten puhuu ja mitä puhuu, tulisi kiinnittää huomiota jo ihan perus tasolla.

Monesti tuntuu että puhetaito, parisuhteet ja perus asiat kommonikoida ovat ihmisten mielestä liian yksinkertaisia jotta ne kiinnittäisivät enempi huomiota tai niin perus asioina pidettäviä että ne jäävät helposti huomaamatta ja jopa liikaa unholaan eikä osatakkaan huomioida toista niin kuin olisi ollut parhaimmassa tapauksessa mahdollista jos jokainen olisi kiinnittänyt huomiota enempi siihen mitä ja miten ilmaisee ajatuksen mitä ajattelee sanoa ääneen. Tällaiset seikat ovat helposti hyvin haastavia huomioida.


Synkkä mieli ja pohjoinen

01.01.2021

Nämä kaksi kappaletta kuvastivat joulukuun 2020 alussa tunteitani koska olin hiukan allapäin ja mieli oli maassa, murehdin juttuja aika paljon. Nyt kaikki on kuitenkin ihan huvin taas. Nämä kappaleet osoittivat tunteitani hyvin ja toivat silti sen positiivisen asenteen esille että kyllä se siitä vaikka se tuntuukin pahalta tuntea toivottomuuden tunnetta ja yksinäisyyttä toisinaan. Tehdään siitä mieluummin hyvää voimaannuttavaa tunnetta sillä se menee kuitenkin ohi pian ja alkaa tuntua taas paremmalta. Musiikki on minulle tärkeää. Taide on hieno asia, etenkin elämän taide musiikin kautta.

Loppuvuoden pimeys ja juhlapäivät kuten Halloween ja Joulu ovat minulle helposti hankalia asioita ja saatan helopsti tuntea yksinäisyyttä ja murehtia asioista paljon, sen lisäksi että vielä loppuvuodesta on yleensä pimeää ja märkää koska eteläsuomessa kuitenkin asustelen. Vuoden lopulla minun täytyy todella pystyä boostaamaan itseäni mielellisesti ylemmäs jotta pärjään paremin nämä synkät loppuvuoden ajat.

Taide on tärkeä asia ymmärtää omalla tavallaan ja yksi keino mielialan kohentamiseen on esimerkiksi tällainen musiikki mikä on helposti hyvin voimaannuttavaa ja massiivista ja saa ikävät tunteet tuntumaan jopa vihalta mikä taas kääntyy henkiseksi voimaksi itselleni. Ja se on hyvin suora käännös näiden kappaleiden johdosta. Vähän niinkuin kirjoittaisit suoraa konekieltä mieleesi tai tekisit jotain erittäin täsmällistä assembly kielellä mihin mikään muu ohjelmointikieli ei pystyisi.

« Back | ↑ Top