Welcome to lark3ri.com

Synkkä mieli ja pohjoinen

01.01.2021

Nämä kaksi kappaletta kuvastivat joulukuun 2020 alussa tunteitani koska olin hiukan allapäin ja mieli oli maassa, murehdin juttuja aika paljon. Nyt kaikki on kuitenkin ihan huvin taas. Nämä kappaleet osoittivat tunteitani hyvin ja toivat silti sen positiivisen asenteen esille että kyllä se siitä vaikka se tuntuukin pahalta tuntea toivottomuuden tunnetta ja yksinäisyyttä toisinaan. Tehdään siitä mieluummin hyvää voimaannuttavaa tunnetta sillä se menee kuitenkin ohi pian ja alkaa tuntua taas paremmalta. Musiikki on minulle tärkeää. Taide on hieno asia, etenkin elämän taide musiikin kautta.

Loppuvuoden pimeys ja juhlapäivät kuten Halloween ja Joulu ovat minulle helposti hankalia asioita ja saatan helopsti tuntea yksinäisyyttä ja murehtia asioista paljon, sen lisäksi että vielä loppuvuodesta on yleensä pimeää ja märkää koska eteläsuomessa kuitenkin asustelen. Vuoden lopulla minun täytyy todella pystyä boostaamaan itseäni mielellisesti ylemmäs jotta pärjään paremin nämä synkät loppuvuoden ajat.

Taide on tärkeä asia ymmärtää omalla tavallaan ja yksi keino mielialan kohentamiseen on esimerkiksi tällainen musiikki mikä on helposti hyvin voimaannuttavaa ja massiivista ja saa ikävät tunteet tuntumaan jopa vihalta mikä taas kääntyy henkiseksi voimaksi itselleni. Ja se on hyvin suora käännös näiden kappaleiden johdosta. Vähän niinkuin kirjoittaisit suoraa konekieltä mieleesi tai tekisit jotain erittäin täsmällistä assembly kielellä mihin mikään muu ohjelmointikieli ei pystyisi.

« Back | ↑ Top