Welcome to lark3ri.com
FI / EN

Huomioithan

Tässä osiossa tuon ajatukseni esille, jakaen ne kaikille, toivoen että näistä teksteistä voi olla hyötyä muillekkin ihmisille. Tuon ajatuksiani myös esille sen takia että minun kuva ihmisenä olisi helposti ymmärrettävissä nuorisotyössä ja työnhaussa koska tarvitsen tukea ja ohjausta potentiaalini esilletuomisessa ja positiivisen asenteen säilyttämisessä.

Jos tunnet herkäksi omien mietteittesi ja näkemystesi vertailun muiden ihmisten näkemyksiin ja mietteisiin niin en suosittele lukemaan tämän osion tekstejä koska nämä ovat minun omia ajatuksiani minun elämästäni, minun mietteitäni siitä miten itse olen kasvanut ihmisenä ja näen ne itselleni hyödyllisenä ja voimaannuttavina ajatuksina.

Sen sijaan, jos pystyt osoittamaan tietynlaista avoimuutta ja avointa mieltä siitä että jokaisella ihmisellä on oma elämä ja omanlaiset näkemykset maailmasta niin olen varma siitä että voit ymmärtää ja löytää ajatuksistani ja mietteistäni, mitä näillä sivuilla kerron, mielenkiintoisia kohtia ja juttuja mitä saattaa olla mielenkiintoista lukea.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Please note

In this section I bring up my thoughts, sharing them with everyone, hoping that these thoughts can be useful to other people as well. I also bring up my thoughts because my image as a person would be easily understood in youth work and job search because I need support and guidance in highlighting my potential and maintaining a positive attitude.

If you feel sensitive to comparing your own thoughts and views to other people, then i don't recommend reading the texts in this section because these are my own thoughts about my life, my thoughts about how i myself have grown as a person and i see them as useful and empowering thoughts for myself.

Instead, if you can show a certain kind of openness that everyone has their own life and their own views of the world, then i am sure that you can understand and my thoughts can be interesting to read.

Thank you for your understanding.

Johdanto

Tässä artikkelissa kirjoitan tekstiä, minkä olen kirjoittanut vapaammalla kädellä. Keskittyen paremminkin vain syvempään ajatukseen siitä miten itse olen tehnyt ja mitä itse olen kokenut asioita, joten lauserakenne ja johdonmukainen sisältö voi olla osittain poikkeavaa tekstistä mitä kirjoitan etusivulla.

Tämä artikkeli on myös kirjoitettu ajatellen nuoria siinä tilanteessa missä itse olin nuorempana kun minua kiusattiin paljon koulussa ja toivon että tästä voisi olla apua samankaltaisia asioita parhaillaan kokeville nuorille mistä itse olen joutunut läpi puskemaan.

Minulle MacGyver on luonteeni energian lähde. MacGyver tv-sarja vuodelta 1985. Tarkoitan sitä ajattelutapaa mitä MacGyver hyödyntää. Se ajatustyyli miten MacGyver lähestyy ja hallitsee tilanteita. Tilanteeseen joutuessaan hän on tilanteeseen soveltavasti rauhallinen, määrätietoinen, ennakoiva ja mietiskelevä. Joku muu ajattelisi samasta tilanteesta niin ettei siinä ole mitään mahdollisuutta selviytyä mutta MacGyver löytää aina hankalimmastakin tilanteista mahdollisuuden selvitä ja päästä eteenpäin.

Harmittaa kun MacGyverista tehdään niin paljon vitsiä ja tuntuu että sellaiset ihmiset eivät ymmärrä sitä syvää merkitystä mikä MacGyverilla on. Ja se että elokuvan logiikkaa verrataan todellisuuteen ja tehdään siitä vitsiä MacGyverinkin tapauksessa on mielestäni aivan tyhmää, mutta tietenkin on aina muistettava että MacGyver on vain elokuvahahmo. Itsekkään en niin piittaa MacGyver näyttelijästä itsestään mutta MacGyver hahmona on mieleinen ja kiitos siitä tämän näyttelijälle.

« Back | ↑ Top