Welcome to lark3ri.com
FI / EN

Huomioithan

Tässä osiossa tuon ajatukseni esille, jakaen ne kaikille, toivoen että näistä teksteistä voi olla hyötyä muillekkin ihmisille. Tuon ajatuksiani myös esille sen takia että minun kuva ihmisenä olisi helposti ymmärrettävissä nuorisotyössä ja työnhaussa koska tarvitsen tukea ja ohjausta potentiaalini esilletuomisessa ja positiivisen asenteen säilyttämisessä.

Jos tunnet herkäksi omien mietteittesi ja näkemystesi vertailun muiden ihmisten näkemyksiin ja mietteisiin niin en suosittele lukemaan tämän osion tekstejä koska nämä ovat minun omia ajatuksiani minun elämästäni, minun mietteitäni siitä miten itse olen kasvanut ihmisenä ja näen ne itselleni hyödyllisenä ja voimaannuttavina ajatuksina.

Sen sijaan, jos pystyt osoittamaan tietynlaista avoimuutta ja avointa mieltä siitä että jokaisella ihmisellä on oma elämä ja omanlaiset näkemykset maailmasta niin olen varma siitä että voit ymmärtää ja löytää ajatuksistani ja mietteistäni, mitä näillä sivuilla kerron, mielenkiintoisia kohtia ja juttuja mitä saattaa olla mielenkiintoista lukea.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Please note

In this section I bring up my thoughts, sharing them with everyone, hoping that these thoughts can be useful to other people as well. I also bring up my thoughts because my image as a person would be easily understood in youth work and job search because I need support and guidance in highlighting my potential and maintaining a positive attitude.

If you feel sensitive to comparing your own thoughts and views to other people, then i don't recommend reading the texts in this section because these are my own thoughts about my life, my thoughts about how i myself have grown as a person and i see them as useful and empowering thoughts for myself.

Instead, if you can show a certain kind of openness that everyone has their own life and their own views of the world, then i am sure that you can understand and my thoughts can be interesting to read.

Thank you for your understanding.

Kapteeni Ä-ni

07.04.2021

Löysin kauan kadoksissa olleen albumin Kapteeni Ä-ni - Parhaat. Tämä oli yli 10 vuotta kadoksissa kunnes lopultakin se osui jälleen eteeni netissä. Huomasin sattumalta että albumi oli myytävänä myös nettikirpputorilla joten hankin albumin nyt siitä myös cd:nä joten enää se ei pääse häviämään. Nämä ovat neljä kappaletta mistä pidän siltä albumilta. Muistan kun lainasin tätä albumia kirjastosta vaikka en tiennyt musiikista mitään tuolloin, vaikka en tiedä nytkään. Ajatukseni tuolloin kuten nytkin ovat musiikista se että jos musiikki kuulostaa hyvältä, sisältää jotain asiaa jopa oikeasti, niin silloin se on mielekästä kuunneltavaa.

Näissä kappaleissa todella sanat ovat erittäin huomioon otettavia ja jokaisen tulisi miettiä näitä seikkoja elämässään tarkasti jotta voisi olla hyvä ihminen muille niinkuin itselleenkin haluaa itsensä ja muiden olevan. Ymmärrystaito, taito ymmärtää toista ihmisestä ja siten myös itseään ovat ihmisen tärkein ja luonnollisin työkalu tuottaa hyödyllistä ääntä toiselle ihmiselle, olla hyödyksi ja auttaa toista ja auttaa myös siten itseään tuntemaan että on hyvä ihminen ja voi ajatella että on oma itsensä ja huomata että: hei, minä olen hyvä ihminen. Sitä tunnetta ei tarvitse sanoa ääneen mutta sen tuntee sisällään ja se auttaa jaksamaan eteenpäin elämässä erinomaisesti. Yksinomaan puhetaitoon, miten puhuu ja mitä puhuu, tulisi kiinnittää huomiota jo ihan perus tasolla.

Monesti tuntuu että puhetaito, parisuhteet ja perus asiat kommonikoida ovat ihmisten mielestä liian yksinkertaisia jotta ne kiinnittäisivät enempi huomiota tai niin perus asioina pidettäviä että ne jäävät helposti huomaamatta ja jopa liikaa unholaan eikä osatakkaan huomioida toista niin kuin olisi ollut parhaimmassa tapauksessa mahdollista jos jokainen olisi kiinnittänyt huomiota enempi siihen mitä ja miten ilmaisee ajatuksen mitä ajattelee sanoa ääneen. Tällaiset seikat ovat helposti hyvin haastavia huomioida.


« Back | ↑ Top