Welcome to lark3ri.com
FI / EN

Huomioithan

Tässä osiossa tuon ajatukseni esille, jakaen ne kaikille, toivoen että näistä teksteistä voi olla hyötyä muillekkin ihmisille. Tuon ajatuksiani myös esille sen takia että minun kuva ihmisenä olisi helposti ymmärrettävissä nuorisotyössä ja työnhaussa koska tarvitsen tukea ja ohjausta potentiaalini esilletuomisessa ja positiivisen asenteen säilyttämisessä.

Jos tunnet herkäksi omien mietteittesi ja näkemystesi vertailun muiden ihmisten näkemyksiin ja mietteisiin niin en suosittele lukemaan tämän osion tekstejä koska nämä ovat minun omia ajatuksiani minun elämästäni, minun mietteitäni siitä miten itse olen kasvanut ihmisenä ja näen ne itselleni hyödyllisenä ja voimaannuttavina ajatuksina.

Sen sijaan, jos pystyt osoittamaan tietynlaista avoimuutta ja avointa mieltä siitä että jokaisella ihmisellä on oma elämä ja omanlaiset näkemykset maailmasta niin olen varma siitä että voit ymmärtää ja löytää ajatuksistani ja mietteistäni, mitä näillä sivuilla kerron, mielenkiintoisia kohtia ja juttuja mitä saattaa olla mielenkiintoista lukea.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Please note

In this section I bring up my thoughts, sharing them with everyone, hoping that these thoughts can be useful to other people as well. I also bring up my thoughts because my image as a person would be easily understood in youth work and job search because I need support and guidance in highlighting my potential and maintaining a positive attitude.

If you feel sensitive to comparing your own thoughts and views to other people, then i don't recommend reading the texts in this section because these are my own thoughts about my life, my thoughts about how i myself have grown as a person and i see them as useful and empowering thoughts for myself.

Instead, if you can show a certain kind of openness that everyone has their own life and their own views of the world, then i am sure that you can understand and my thoughts can be interesting to read.

Thank you for your understanding.

Muita ajatuksia

Adam Savage sanoo tuossa kohtaa(1:39) erittäin hyvän pointin. Soveltuu myös hyvin ihan elämään, elämän elämistä ajatellen:

Don't force it. Which is one of the three rules of a knife. What are the other two rules. Keep it sharp, always point it away from yourself and never force. If you do those three things ... you're going to end up with a lot less stitches in your hands

Yksinkertaisesti kun pidät elämän simppelinä, sovellat yksinkertaisia hyödyllisiä toimintaperiaatteita ja tapoja, niin aiheutat vähemmän itse itsellesi huolenaiheita ja ongelmia.

Niinkuin sitä sanotaan että asioilla on tapana korjaantua itsestään joten älä pidä liikaa huolta "don't force it". Kannattaa pitää silti ajatus ja mieli siitä että tekee parhaansa ja yrittää löytää hyödyllisiä ratkaisuja positiivisella asenteella.

Jos sinulla on musta mieli niin näetkin vain mustia asioita, niin se ihmisen mieli vaan toimii. Kannattaa nähdä mielummin synkissäkin ilmapiireissä mahdollisuuksia ja niitä kannattaa oikein todella etsiä ja mietiskellä että sellaisia voi löytää jollei muuten tunnu onnistuvan.

Aina mahdollisuuksien löytäminen on mahdollista ja elämän eläminen on mahdollista mahdollisuuksineen koska itsemurha ei ole vaihtoehtona. Joten sinut on pakotettu tavallaan elämään tätä elämää mutta kannattaakin silloin juuri kehittää sitä positiivisuuden laajuutta niin että voi lopulta jopa helpommin löytää ratkaisun ongelmatilanteenkin sattuessa koska on kehittänyt sitä mieltä niin että se ei takkuilekkaan enää niin negatiivisissa ajatuksissa vaan löytääkin helpommin niitä positiivisia ajatuksia ja siten ratkaisuja ja mahdollisuuksia.

Se ei riitä että vain ajattelee niin että näin teen, ja sillä selvä vaan sitä tulee harjoittaa niinkuin palomiehet harjoittelevat jatkuvasti erilaisten vaaratilanteiden varalta jotta sitten tilanteessa se oikein toimiminen voisi tulla mahdollisimman selkeästi työtään hidastamatta suoraan toimintaan hyödyksi. Elämän oppi tulee tiedon ja halun myötä siitä millä tavalla haluat mitäkin asiaa elämässä määritellä itsellesi ja rajat jonkin asian olemassaolemisesta ja merkityksestä itsellesi.

« Back | ↑ Top