Welcome to lark3ri.com
FI / EN

Huomioithan

Tässä osiossa tuon ajatukseni esille, jakaen ne kaikille, toivoen että näistä teksteistä voi olla hyötyä muillekkin ihmisille. Tuon ajatuksiani myös esille sen takia että minun kuva ihmisenä olisi helposti ymmärrettävissä nuorisotyössä ja työnhaussa koska tarvitsen tukea ja ohjausta potentiaalini esilletuomisessa ja positiivisen asenteen säilyttämisessä.

Jos tunnet herkäksi omien mietteittesi ja näkemystesi vertailun muiden ihmisten näkemyksiin ja mietteisiin niin en suosittele lukemaan tämän osion tekstejä koska nämä ovat minun omia ajatuksiani minun elämästäni, minun mietteitäni siitä miten itse olen kasvanut ihmisenä ja näen ne itselleni hyödyllisenä ja voimaannuttavina ajatuksina.

Sen sijaan, jos pystyt osoittamaan tietynlaista avoimuutta ja avointa mieltä siitä että jokaisella ihmisellä on oma elämä ja omanlaiset näkemykset maailmasta niin olen varma siitä että voit ymmärtää ja löytää ajatuksistani ja mietteistäni, mitä näillä sivuilla kerron, mielenkiintoisia kohtia ja juttuja mitä saattaa olla mielenkiintoista lukea.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Please note

In this section I bring up my thoughts, sharing them with everyone, hoping that these thoughts can be useful to other people as well. I also bring up my thoughts because my image as a person would be easily understood in youth work and job search because I need support and guidance in highlighting my potential and maintaining a positive attitude.

If you feel sensitive to comparing your own thoughts and views to other people, then i don't recommend reading the texts in this section because these are my own thoughts about my life, my thoughts about how i myself have grown as a person and i see them as useful and empowering thoughts for myself.

Instead, if you can show a certain kind of openness that everyone has their own life and their own views of the world, then i am sure that you can understand and my thoughts can be interesting to read.

Thank you for your understanding.

Musiikki

Kuuntelen yleensä musiikkia missä ei ole sanoja tai musiikkia missä musiikin sanat eivät ole niin suuressa merkityksessä tai ne ei edes kuulu kunnolla. On kuitenkin harvinaisia poikkeuksia kun löydän kappaleen mikä on tällainen kuin tämä hullu kappale Jujulta. Tässä kappaleessa on erinomaiset sanat siitä, miten pystyt olemaan mitä haluat sillä, että asenteesi on oikea.

Ensimmäinen tärkeä kohta tämän kappaleen sanoista ovat nämä:

Sitä voi valjastaa voimansa, jos uskoo siihen voivansa
Ei sil oo välii mist oon tullu
Vaan sil, et millanen mä oon, ja oonko valmiina. Mä oon
Ei sil oo välii, et oon hullu

Kohdan Ei sil oo välii, et oon hullu, sana hullu, tarkoittaa minulle sitä ajattelutavan kohtaa ettei jää jumiin dead-end ajatuksiin mitä mieli aina yrittää painostaen tuoda esille lähes asiasta kuin asiasta että et voi tehdä tätä, etkä tätä, etkä näin, ihan loputtomasti, vaan pääsee siitä eroon ja alkaa MacGyverin tavoin näkemään mahdollisuuksia suoriutua umpikuja tilanteissa sen sijaan että sanoisi ettei tästä tule mitään. Jokaisen pitäisi olla vähän hullu jottei jäisi jumiin asioihin mitkä eivät edistäisi ihmistä ihmisenä.

Toinen tärkeä kohta tämän kappaleen sanoista ovat nämä:

Ja mä päätin näin, et hihani käärin näin
Kaikki korttini pelasin, salaisuuteni suurimmat paljastin
Ja ne voimaksi valjastin. Varokaa, valheenpaljastin

Tämä tarkoittaa minulle sitä että vuosia sitten lopulta kyllästyin siihen että ajatukseni jatkuvasti kielsivät minua tekemästä asioita mitä haluaisin tehdä ja olla. Annoin sen kaiken olla, siirsin sen sivuun, ja aloin kehittämään ajattelutapaa mikä mahdollisti sen sijaan näkemään ikävän menneisyyteni positiivisessa valossa siten että en murehtinut sitä enää, jätin sen taakseni ja aloin elää itse, ilman sitä menneisyyden tuomaa painostusta siitä että olisin mukamas jollain tavalla huono ihminen. Kaikesta huolimatta, menneet pompahtaa silti mieleen toisinaan ja se saattaa murehduttaa mieleni, mutta siitä kertominen jollekkin hyvälle kaverille, ystävälle tai tyttösytävälleni on aina helpottanut oloani sitten ja auttanut taas jaksamaan eteenpäin iloisin mielin.

Otetaan kuitenkin huomioon se että tämä on vain osa elämän kokonaisuutta. Kokonaisuutena elämään kuuluu paljon muutakin, eikä se ole aina helppoa, mutta kun sinulla on tämä asenne niin pärjäät oikein hyvin ja erilaisissa jopa hankalissa tilanteissa, alat näkemään umpikujien sijaan sen sijaan mahdollisuuksia ja pystyt tekemään asioita.

Kohta Mul on aina paljon sanottavaa, mutta nekin on vaan sanoja tarkoittaa minulle sitä että se mitä kirjoittelen ja puhun ovat vain minun mielipiteitä elämästäni miten minä näen elämää. Elä siis mielummin omaa elämää ja näe asioita siten miten sinä näet hyödylliseksi ja kivaksi toimia. Toivon silti että eläisit hyvin ja näkisit positiivisia asioita sen sijaan että näkisit negatiivisia asioita jotta et olisi jumissa, koska silloin voit nähdä myös mahdollisuuksia ja ratkaisuja ja edetä elämässäsi haluamaasi suuntaan. Toivon että teksteistäni olisi jotain hyötyä. Jos tekstini eivät miellytä, silloin ne ovat vain sanoja, silloin niistä ei tarvitse välittää.

Kohta Kaikki korttini pelasin, salaisuuteni suurimmat paljastin Ja ne voimaksi valjastin. tarkoittaa minulle sitä miten itse kävin läpi menneitä, lopulta kun en jaksanut sitä enää että ne menneet ajatukset tunteineen painostivat minua edelleen. Paljastin siis itselleni ne paremmin mistä kaikki johtui ja miten tulisi todella ajatella jotta ne menneet asiat ajatuksina eivät painoistaisi ja haittaisi mieltäni enää.

Kun niin tein, niin siitä tulikin sitten elämän voimaa jatkaa eteenpäin. Kun yksi haasteellinen murheellinen ajatus menneestä on selätetty niin varmasti onnistut toisessakin, ajattelin, ja huomasin sitten pärjääväni ja onnistuin ajatusteni kanssa. Vuosi vuodelta muodostin lisää, jalostaen, enempi vain sitä minkälainen haluan olla ihmisenä onnistuen siinä.

Saavuttaaksesi jotain, sillä ei ole väliä mistä olet tullut tai kuka olet tai minkälaisten ongelmien edessä olet, vaan väliä on sillä, haluatko vai etkö halua, kuten tässä musiikki kappaleessa hienosti lauletaan. Jos haluat löytää ratkaisuja niin löydät ratkaisuja. Älä siis ala syyttämään itseäsi tai muita siitä ettetkö voisi, vaan etsi mahdollisuuksia.

« Back | ↑ Top