Welcome to lark3ri.com
FI / EN

Huomioithan

Tässä osiossa tuon ajatukseni esille, jakaen ne kaikille, toivoen että näistä teksteistä voi olla hyötyä muillekkin ihmisille. Tuon ajatuksiani myös esille sen takia että minun kuva ihmisenä olisi helposti ymmärrettävissä nuorisotyössä ja työnhaussa koska tarvitsen tukea ja ohjausta potentiaalini esilletuomisessa ja positiivisen asenteen säilyttämisessä.

Jos tunnet herkäksi omien mietteittesi ja näkemystesi vertailun muiden ihmisten näkemyksiin ja mietteisiin niin en suosittele lukemaan tämän osion tekstejä koska nämä ovat minun omia ajatuksiani minun elämästäni, minun mietteitäni siitä miten itse olen kasvanut ihmisenä ja näen ne itselleni hyödyllisenä ja voimaannuttavina ajatuksina.

Sen sijaan, jos pystyt osoittamaan tietynlaista avoimuutta ja avointa mieltä siitä että jokaisella ihmisellä on oma elämä ja omanlaiset näkemykset maailmasta niin olen varma siitä että voit ymmärtää ja löytää ajatuksistani ja mietteistäni, mitä näillä sivuilla kerron, mielenkiintoisia kohtia ja juttuja mitä saattaa olla mielenkiintoista lukea.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Please note

In this section I bring up my thoughts, sharing them with everyone, hoping that these thoughts can be useful to other people as well. I also bring up my thoughts because my image as a person would be easily understood in youth work and job search because I need support and guidance in highlighting my potential and maintaining a positive attitude.

If you feel sensitive to comparing your own thoughts and views to other people, then i don't recommend reading the texts in this section because these are my own thoughts about my life, my thoughts about how i myself have grown as a person and i see them as useful and empowering thoughts for myself.

Instead, if you can show a certain kind of openness that everyone has their own life and their own views of the world, then i am sure that you can understand and my thoughts can be interesting to read.

Thank you for your understanding.

Sopivaa lisämateriaalia

Jim Carrey oli minulle nuorempana suuri apu ja henkireikä Nuija ja Tosinuija(Dumb and Dumber) elokuvan kautta. Se sai minun vapaata yrittävälle luonteelleni jonkinlaista suuntaa ja huumoria millä tavalla tuoda sitä esille kaiken sen sotkun keskellä mitä jouduin kestämään vaikka en sitä tuolloin vielä ymmärtänytkään.

En katso tuollaisia alla mainittuja videoita yleensä koskaan koska ne sisältää mielestäni yleensä tosi paljon pelkkää pumpulia ja sanoja millä ei ole todellista merkitystä. Sanat voivat olla kauniita ja koskettavia mutta se varsinainen asia sisältö on usein pelkkää turhaa. Näiden kahden videon tapauksessa tosin huomasin sen että Jim puhuu täyttä asiaa ja juuri näin olen myös itse oivaltanut miten Jim puhuu masennuksesta, elämän elämiseen liittyvistä asioista ja oikeasta asenteesta.

« Back | ↑ Top